Å/K-tränaren Conny Camper kan glädja sig åt att han numera förfogare över en bredare trupp.

Å/K-tränaren Conny Camper kan glädja sig åt att han numera förfogare över en bredare trupp. Arkivfoto: Mikael Öhrn

Åstorp/Kvidinge förstärker inför slutspurten

Andreas Lindström och Tim Fredriksson gör comeback

ÅSTORP.

Åstorp/Kvidinges herrseniorer har förstärkt inför slutspurten av seriespelet och inför kommande kval till Allsvenskan. Det handlar dels om målvakten Tim Fredriksson, dels om allroundspelaren Andreas Lindström.

Av
Mikael Öhrn

En tunn trupp har blivit bredare. Inte minst på målvaktssidan får klubben in välbehövlig rutin.

– Jag är mycket nöjd med unge Niklas Inkinen men nu blir vi ju ännu starkare på målvaktssidan. Rankar Tim som nästbäst i Skåne efter FCH:s Jonathan Edling, säger Conny Camper om målvaktsförstärkningen på klubbens hemsida.

Han kommenterar även nyförvärvet av Andreas Lindström.

– Han kommer också betyda mycket med sin rutin och mångsidighet. Han kan ju spela på alla positioner och sett riktigt bra ut dom sista veckorna när han har kört på med oss, säger han.

Utöver nyförvärven är Adam Pettersson allt närmare spel igen. Han har saknats under hösten, på grund av sjukdom. Förhoppningen är att han ska vara tillbaka i spel inom en till två veckor. Filip Loman (hälsena) och Fabian Hansson (axel) kommer däremot inte att kunna spela något mer den här säsongen. Efter operation är båda två emellertid igång med sin rehabträning.

Å/K ligger för närvarande trea i ettan södra Götaland. De fyra främsta lagen går vidare till allsvenskt kval. Nästa match är hemma mot Lund den 27 februari.

Publicerad 20 February 2019 00:00