Jane Malmberg har fått pris.

Jane Malmberg har fått pris. Foto: Stefan Lindblom/ Helsingborgs-Bild

Jane blev året eldsjäl

ÅSTORP. Jane Malmberg, som arbetar på Frode Laursen i Åstorp, har blivit utsedd till Årets eldsjäl.

Av
Martin Wingren

Jane Malmberg, som arbetat hos logistikföretaget Frode Laursen i 13 år och som står för samarbetet med Samhall, har korats till Årets eldsjäl i Malmö-området. Det är företaget Samhall som årligen delar ut Visa vägen-priset. Motiveringen lyder bland annat: "Jane har den osedvanliga förmågan att både vara en klippa och en frisk fläkt. Hon inspirerar och uppmuntrar alla sina medarbetare, samtidigt som hon förstår att alla är olika, med sina egna talanger och förmågor".

– Jag är stolt över alla gånger som man har lyckats vända personalens inställning från att ”jag kan inte det här” till att ”jag kan ju verkligen det här”. Min egen inställning har också verkligen förändrats och utvecklats under åren som jag har samarbetat med Samhall, säger Jane Malmberg i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag har lärt mig att se möjligheterna i personalen istället för att enbart fokusera på begränsningar. Från att jag från början arbetade med effektivitet och budget med lite personal, till att jobba med Samhall där man tittar till individen och vad den klarar. Där har jag vuxit.

Publicerad 17 October 2019 11:32