"Vi ser verkligen fram emot att få komma på plats på vårt nya lager", säger Pontus Lindgren, platschef på Frode Laursen. Foto: Pressbild

Nyanställningar att vänta när logistikcenter expanderar

ÅSTORP.

Logistikföretaget Frode Laursen i Åstorp får tillökning med ett 36 000 kvadratmeter stort lager till början av nästa år. Man räknar med ett flertal nyanställningar.

Av
Mikael Öhrn

Redan i början av februari nästa år är det tänkt att stå klart, det 36 000 kvadratmeter stora lagret. Väl då räknar man med att behöva nyanställa ett obestämt antal medarbetare.

– Vi har redan börjat få in ansökningar, men vi vill hemskt gärna ha ännu fler. Så om man vill bli en del av Frode Laursen här i Åstorp, så är det bara att kontakta oss, säger Pontus Lindgren, platschef på Frode Laursen, i ett pressmeddelande och nämner samtidigt att nyanställningarna kommer att ske fortlöpande så fort det nya lagret är byggt.

Logistikcentret kommer med totalt 166 000 kvadratmeter – när den nya lagerlokalen står klar – vara det största i Frode Laursen Gruppen.

– Vi ser verkligen fram emot att få komma på plats på vårt nya lager, säger Pontus Lindgren.

Frode Laursen har för närvarande 200 anställda i Åstorp. Företaget transporterar varor i hela Norden, primärt till internationella märkesvaruleverantörer inom dagligvaruhandeln.

Publicerad 12 October 2019 00:00