Titanix är fredagens huvudakt på Perstorpsdagarna.

Titanix är fredagens huvudakt på Perstorpsdagarna. Foto: Press

Fokus på bredden på årets Perstorpsdagarna

Har flyttat in till centrum i år

PERSTORP.

Bredden har varit viktig på årets Perstorpsdagarna, som i år flyttar in till centrum. "Det finns verkligen något för alla", säger Kjell-Arne "Säle" Svensson i Partyfabriken.

Av
Mikael Öhrn

Nedräkningen mot årets Perstorpsdagarna börjar ta ordentligt med fart nu. Helgen den 23-24 augusti går årets arrangemang av stapeln, i år tillbaka i centrum.

– Det gör att det blir mer tillgängligt för alla. Det positiva är att allt kan samlas på ett ställe, ifjol blev det lite utspritt, säger Kjell-Arne "Säle" Svensson i Partyfabriken, som är huvudarrangörer av Perstorpsdagarna tillsammans med Perstorps kommun och Företagarna i Perstorp.

Titanix är huvudakt på fredagen och Partyfabriken själva avrundar festivaldagarna på lördagsaftonen. Därutöver blir det även musikunderhållning med bland andra Lasse Sigfridsson och Kikki Danielsson, samt ZZ Top-covers med tributebandet ZZ Tap.

– Vi har tänkt från den lille till de gamla, så det finns verkligen något för alla, säger "Säle".

Att det är just Titanix som får avsluta fredagskvällen är han extra nöjd med.

– Det är ett av Sveriges populäraste dansband, säger han.

Utöver musikunderhållning innehåller tvådagarsprogrammet flera olika programpunkter såsom till exempel AW med happy hour, dinnershow och schlagershow med Partyfabriken under fredagskvällen, samt kramdjursparaden och barnens timme under lördagen. Dessutom är alla karuseller och hoppborgar gratis för alla barn.

– Perstorpsdagarna är lite av en hemvändardag där gamla kompisar möts. Gammal som ung, utländsk som svensk – alla möts och har roligt. Det är en psoitiv anda nmed allting. Alla vill samma grej och alla vill åt samma håll, säger "Säle".

Perstorpsdagarna är i år i huvudsak förlagda på och kring Torget. Portarna slår upp klockan tio bägge dagarna och stänger klockan ett på natten. Fullständigt program finns om du klickar på "program" på partyfabriken.se/bokningar/perstorp.

Kjell-Arne

Kjell-Arne "Säle" Svensson på Partyfabriken är nöjd med årets bredd. Arkivfoto: Mikael Öhrn

Publicerad 07 August 2019 11:48