Pökerz hyllar Ronny och Ragge, en duo skapad av tv-profilerna Fredde Granberg och Peter Settman under tidigt 90-tal.

Pökerz hyllar Ronny och Ragge, en duo skapad av tv-profilerna Fredde Granberg och Peter Settman under tidigt 90-tal. Foto: Press

Tribute till Ronny och Ragge bland senaste nyheterna på festival

BJUV.

Ett tributeband som hyllar Ronny och Ragge och det unga stjärnskottet Edina Ajetovic hör till nyheterna på Bjuvsfesten. Den 30 augusti är det dags för det nya konceptet.

Av
Mikael Öhrn

Tributebandet Pökerz, Edina Ajetovic och Billesholm Big Band är senast i raden att bli klara för Bjuvsfesten. De förstnämnda spelar på Tältscenen på fredagen och Edina Ajetovic spelar på Plattan samma kväll, medan Billesholm Big Band intar den stora scenen på lördagen. Dessutom gör Bjuvs Musikkår och Skromberga Blåsorkester gemensam sak i Folketshusparken under fredagen, medan Billesholms Musikkår och drillgrupps festparad går under lördagen. Det är även klart att den lokala radiostationen HITCITY Öresund kommer att finnas på plats under årets festligheter.

– Bjuvsfestens lineup har blivit riktigt lyckad, med blandade programpunkter för alla smaker. Under helgen i augusti tycker jag verkligen att man ska passa på att upptäcka nya artister och band . Flera etablerade musiker kommer att bjuda på fantastiska spelningar. Det finns även lokala guldkorn som inte får missas, säger Sanna Hansson, projektledare inom kommunikation för Bjuvsfesten, i ett pressmeddelande.

För barn och unga är det även klart att det blir disco med DJ Gåsen på Bjuvsfesten.

Publicerad 05 August 2019 11:47