ÖVK-tränaren har att fundera på inför lördagens tredje kvartsfinaldrabbning mot Hylte/Halmstad. Igår kväll blev det en ny 0-3-förlust.

ÖVK-tränaren har att fundera på inför lördagens tredje kvartsfinaldrabbning mot Hylte/Halmstad. Igår kväll blev det en ny 0-3-förlust. Foto: Robert Boman

Ny förlust för ÖVK – ligger under med 0-2 i matcher

Hylte/Halmstad vann med 3-0 igen

ÖRKELLJUNGA. Det blev förlust även i den andra SM-kvartsfinalen för ÖVK. Seriesegraren Hylte/Halmstad kunde dra ifrån till en 2-0-ledning i matcher efter att på nytt ha nollat hemmalaget.

– Det fanns en del saker som var bra i vårt spel i den här matchen. Men för att vi ska kunna rubba ett lag av den här kalibern måste fler gå in leverera på en högre nivå, säger ÖVK-tränaren Tony Westman till Helsingborgs Dagblad.

– I dag var det stora problemet att vi inte kunde döda bollarna, fortsätter han.

Setsiffrorna slutade 25-20, 25-17 och 25-19 i bortalaget Hylte/Halmstads favör. Nästa match i kvartsfinalserien spelas på lördag den 23 mars, med hemmaplan för Hylte/Halmstad. Förlorar ÖVK den också får laget emellertid en andra chans i en ny, kortare kvartsfinalserie mot en av segrarna i åttondelsfinalerna.

Publicerad 21 March 2019 00:00