Näringslivspriser har delats ut i Klippans kommun.

Näringslivspriser har delats ut i Klippans kommun. Arkivfoto: Mikael Öhrn

Näringslivsutmärkelser utdelade i Klippans kommun

KLIPPAN.

Årets näringslivspris och köpmanspris har delats ut i Klippans kommun. Utmärkelserna gick till Anna Lewijn, respektive Annika Christensen.

Av
Mikael Öhrn

Årets näringslivspris, i egenskap av ett diplom och 12 000 kronor, har delats ut till Anna Lewijn på Söderåsens Turridning.

”Anna främjar folkhälsan och brinner för att dela med sig av det bästa från Söderåsen till besökarna, i ur och skur. Hennes engagemang i Hovturnén, tillsammans med välkända artister, etablerar Klippan och Söderåsen på den svenska musikkartan. Anna är också en lysande förebild som arbetsgivare för många ungdomar”, lyder motiveringen.

Köpmanspriset, i egenskap av ett diplom och 5 000 kronor, har i sin tur delats ut till Annika Christensson på Sweet Harmony Glutenfritt AB.

”Annika drar besökare från hela Skåne till Klippan med sin speciella nisch med glutenfria och allergivänliga produkter. Hon ger sina kunder förstklassig service och med en av kommunens InfoPoints på plats i caféet tas besökarna om hand med stort engagemang”, lyder motiveringen.

Utmärkelserna gäller för 2018.

Publicerad 10 April 2019 09:54