Kommunchefen i Bjuv nöjd med ny chefsrekrytering

Av
Mikael Öhrn

BJUV. Den 10 september får Bjuvs kommun en ny chef för barn- och utbildningsförvaltningen. Det är Madeleine Peyron som tillträder tjänsten. Kommunchefen i Bjuvs kommun Christer Pålsson är nöjd med rekryteringen.

– Madeleine har en lång och gedigen chefserfarenhet. Hon är engagerad och kunnig och det är därför väldigt glädjande att kunna rekrytera henne till Bjuvs kommun. Det är ett spännande uppdrag att förvalta de goda resultaten i skolan men också att fortsätta utveckla verksamheten inom barn- och utbildningsförvaltningen., säger han till kommunens hemsida.

– Det ska bli spännande att tillsammans fortsätta det goda arbete som hittills genomförts men även att med gemensamma resurser ta oss an de möjligheter och utmaningar som vi ser framåt. Jag har hört mycket gott om Bjuvs kommun, både om det arbete som görs för invånaren och om arbetet i den interna organisationen, säger Madeleine Peyron till samma hemsida.

Madeleine Peyron kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef för Barn, unga och familj på socialförvaltningen i Helsingborgs stad. Hon efterträder Carina Leffler som har lämnat för en annan tjänst inom privata sektorn.

Publicerad 19 June 2018 00:00