Näringslivspriser utdelade i Klippans kommun

KLIPPAN. Klippans kommun och Företagarna Klippan har delat ut årets köpmans- och näringslivspriser, samt utsett Årets Företagare.

Kommunens Köpmanspris, bestående av ett diplom och 5 000 kronor, tilldelades Stefan Tullsson på handelshuset Tullssonhuset med bland annat motiveringen ”Han är en entreprenör som tror på företagandet i Klippan och bidrar till att andra företag kan expandera och nya kan flytta hit”.

Kommunens Näringslivspris, bestående av ett diplom och 12 000 kronor, tilldelades Klippan Safety AB med motiveringen ”Målmedvetna satsningar med fokus på innovation, miljö och hållbarhet har lett till en god och hållbar tillväxt samt att man lyckats hålla sig i framkant inom utvecklingsarbetet. Ledarskapet visar på en stark framtidstro för företaget, som har en lång tradition i Klippan".

Till Årets Företagare har Företagarna Klippan utsett Bengt Thomasson som äger och driver Mec-Com Klippan AB. Motiveringen lyder bland annat "Bengt Thomasson är en mycket drivande entreprenör och företagare som i vida kretsar sätter Klippan på kartan, och därtill har förmåga att skapa långsiktig lönsamhet”.

Publicerad 12 June 2018 00:00

Lokaltidningen Söderåsens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag