Landshövdingen besöker företag i området

SÖDERÅSEN.

Landshövdingen ska besöka flera skånska företag, bland annat i Söderåsen.

Av
Martin Wingren

– Jag besökte samtliga 33 skånska kommuner förra våren. Då var jag ny som landshövding och fick en möjlighet att samtala med politiker och tjänstemän i alla kommuner. Det var oerhört värdefulla besök som gav mig massor av nya kunskaper, intryck och frågor att arbeta vidare med, säger Anneli Hulthén i ett pressmeddelande.

Nu är det dags för nya samtal, den här gången besöker hon skånska företag. Den 1 februari besöker landshövdingen BrA Invest CKS AB i Åstorp och Continental Bakeries i Örkelljunga. Den 15 maj besöker hon Ekeby möbler.

– Det är viktigt att möta företagen för att få en tydligare bild av hur Skåne utvecklas och vilka utmaningar som företagen ser. Jag vill diskutera frågor som berör oss alla, till exempel sysselsättning, grön tillväxt och säkerhet och trygghet, säger Anneli Hulthén, som inledde besöken under två heldagar i slutet av förra året då hon besökte flera företag på Österlen.

– Jag fram emot många intressanta möten under våren. Vi har lyckats få en stor bredd på näringar, vilket är extra roligt.

Publicerad 17 January 2018 09:54

Lokaltidningen Söderåsens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag