Den 21 augusti är den första anmälningsdagen för Konstväggen. Foto: Mostphotos
Den 21 augusti är den första anmälningsdagen för Konstväggen. Foto: Mostphotos
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Dags att boka Konstväggen i Åstorp

Sara Kring

ÅSTORP. Är du någon form av konstnär, men som ännu inte arbetar professionellt med konst och som inte blivit jurybedömd? Då har du chansen att ställa ut på Åstorps bibliotek.

Fyra utställningstider om vardera 14 dagar finns till förfogande, och platsen för dessa är bibliotekets tidskriftscafé.

Från och med den 21 augusti och till den 25 augusti går det att boka upp sig för att vara med. Enligt ett pressmeddelande från bibliotekets kulturassistent Pia Nordqvist är konkurrensen dock stor, så den som vill ställa ut bör vara snabb på att anmäla sig den 21:a.

Det är först till kvarn som gäller, och tiderna brukar gå åt inom några timmar. Pia Nordqvist menar att all konst är av intresse, till exempel måleri, keramik, collage, foto, skulpturer eller liknande. Monter finns att tillgå, men alla bilder måste ha en upphängningsanordning för att kunna fästas i tavellist.

Pia Nordqvist låter också hälsa att biblioteket ofta samtidigt visar utställningar av konstnärer som redan gjort sig ett namn, vilket blir en dubbel bonus för besökarna som då kan få se utställningar av två olika konstnärer.

För att anmäla sig till Konstväggen ska man skicka ett mail med kontaktuppgifter, kort presentation av sig själv samt det man vill ställa ut, och gärna några bilder på ens konstverk till konstvaggen@astorp.se.


Publicerad: 11. augusti 2017 14:19
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Söderåsen

Startsidan just nu