Nu startar man ett koncept med bordsservering.

Nu startar man ett koncept med bordsservering. Foto: Mostphotos

McDonald's satsar på bordsservering: "Skapar en ännu bättre matupplevelse"

Kommer att bli aktuellt på ett hundratal restauranger

ÖRKELLJUNGA.

Nu satsar McDonald's i Örkelljunga på bordsservering. Tanken är att det ska skapa en bättre matupplevelse och att konceptet på sikt ska finnas på landets samtliga restauranger.

Snabbmat och bordsservering förknippar man kanske sällan med varandra. Men från och med den 7 november erbjuder McDonald's i Örkelljunga bordsservering. Då är det möjligt att göra en matbeställning i beställningskiosken, slå sig ner vid bordet och sedan få maten serverad.

– Eftersom vi alltid strävar efter snabb och personlig service känns det helt rätt att erbjuda bordsservering och skapa en ännu bättre matupplevelse för våra gäster. Det känns dessutom extra spännande att utöka vår personal med en ny roll som Guest Experience Leader, som kommer vara ansvarig för bordsserveringen, säger Johanna Biarner, Supervisor för McDonald´s Örkelljunga, i ett pressmeddelande.

Det nya konceptet kommer att införas på ett hundratal av kedjans restauranger under 2018. Målsättningen är att samtliga cirka 210 McDonald's-restauranger i Sverige ska erbjuda bordsservering.

Publicerad 31 October 2018 11:11