Anna Anka tillbaka i Svenska Hollywoodfruar

– Gör comeback efter nio år

BJUV/SKÅNE. Anna Anka gör comeback i Svenska Hollywoodfruar efter nio år.

Av
Ida Asplund Ådahl

Omskrivna Anna Anka kommer tillbaka till "Svenska Hollywoodfruar" i höst. Det har gått nio år sedan hon gjorde debut i programmet.

– Ikoner gör aldrig en comeback, de väntar bara på det perfekta tillfället att ta över strålkastarljuset igen från de trötta och avlagda, säger Anna Anka i ett pressmeddelande.

Anna Anka, som har sina rötter i skånska Bjuv, var med under en säsong men hoppade av. Men nu är hon redo att möta den svenska tv-publiken igen.

– Det känns fantastiskt att vara tillbaka och skaka om showen. Jag tog en paus och nu är jag redo att kavla upp armarna och jobba igen. En anledning till att jag vill vara med igen är för att berätta min version av allt som varit, säger Hollywoodfrun.

Under hennes första medverkan gjorde hon sig känd för vassa uttalanden och starka åsikter. Och hon skräder inte orden för en återkomst i programmet.

– Jag är med i programmet igen för att bevisa att folk har blivit hatade för att vara äkta medan andra blivit älskade för att vara falska. Men även salt ser ut som socker. Håll i er för denna säsong blir något utan dess like - en show med ord och inga visor, säger hon i pressmeddelandet.

Svenska Hollywoodfruar sänds i höst på TV3, Viafree och Viaplay.

Publicerad 11 April 2018 09:52

Lokaltidningen Söderåsens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag