Klart med ny krögare på Folkets Park

PERSTORP. Tredje gången gillt. Efter att ha tackat nej till förfrågan om att ta över Folkets Park två gånger valde slutligen Kjell-Arne ”Säle” Svensson och Elina Douglasdotter att anta utmaningen. Nu ska Partyfabriken få snurr på parken.

– Vi tror mycket på Perstorp. Det finns en uppdämd marknad där företagare tar sina kunder till Helsingborg vid konferenser och annat. Vi har en annan produkt än tidigare krögare och jobbar för att företagarna ska vilja ta kunderna till Perstorp istället för härifrån.

Partyfabrikens höst är fullbokad och därför är startdatum för servering och utkörning av dagens lunch satt till den 5 februari. Därefter har Kjell-Arne ”Säle”, vd och Elina, artistkoordinator många planer för parken.

– Målet är att ha fasta datum för dans- och showkvällar, seniorevent och barnunderhållning med Familjens Dag både vår och höst.

Parkens stora lokaler ger Partyfabriken en ny möjlighet att kunna erbjuda konferenser och företagsevent med twist.

– Vi hoppas mycket på hotellet. Det är en livsnerv som kommunen måste hitta en lösning på. Fram till dess erbjuder vi transport till närliggande orter med övernattningsmöjligheter.

Partyfabriken har i dags läge tolv heltidsanställda och ett 30-tal anställda på timmar. Konceptet med serverande artister går aldrig att tjata ut enligt ”Säle” som nämner att när de får en fungerande verksamhet i parken så lär det bli tal om fler nyanställningar än de två som redan är tillsatta.

– Vi är Sveriges största showgrupp och vi har aldrig gett oss in i något där vi fått gå ur med svansen mellan bena. Vi ska inte bara ta över parken, det lär hända mycket framöver!

Publicerad 07 October 2017 07:00

Lokaltidningen Söderåsens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag